Kindvriendelijke camping in de Belgische Ardennen

maandag, 2 juli 2012

Camping Parc la Clusure heeft een mooie ligging in het hart van de Belgische Ardennen, vlakbij het plaatsje Bure. De viersterrencamping Parc La Clusure ligt tussen de toeristische dorpjes St.Hubert en Rochefort op slechts 300 km van Utrecht.

Camping Parc la Clusure is door Kamperen met Kids op kindvriendelijkheid beoordeeld met de kwalificatie Uitstekend!!

Op camping Parc La Clusure kunt u zich uitermate goed vermaken. Vanaf de camping organiseert Bounce Adventure verschillende buitensporten, zoals survival- en kanotochten, speleologie, bergbeklimmen en abseilen. Kinderen kunnen dammen bouwen en pootje baden in het aangrenzende riviertje de l’Homme. Er worden leuke recreatieprogrammas en verrassende evenementen georganiseerd om het u en uw kinderen optimaal naar de zin te maken.

Boek een comfortabele stacaravan of luxe bungalowtent op camping Parc la Clusure in de Ardennen!!

Natuur- en cultuurliefhebbers kunnen in deze streek hun hart ophalen. Maak schitterende wandeltochten door de prachtige bossen en geniet volop van de mooie uitzichtpunten. Bezichtig de grotten van Han-sur-Lesse! De typisch Waalse dorpjes in de omgeving hebben onder andere Romeinse vestingen, middeleeuwse kasteeltjes en musea die u ongetwijfeld interessant zult vinden.

« Terug naar nieuwsoverzicht