Luxe kamperen op camping Birkelt in Luxemburg

woensdag, 18 juli 2012

Camping Birkelt in Luxemburg is een kindvriendelijke camping met alles erop en eraan. Sfeervol, netjes, verzorgd en er is heel erg veel te doen voor zowel ouders als kinderen. In alle seizoenen een ideale camping voor gezinnen met kinderen. Met het zwembad, de mini-golf, inline-skatebaan, tafeltenniszaal, tennisbanen en speeltuin zullen de kinderen zich niet snel vervelen op deze camping.

Camping Birkelt is een ideale camping voor gezinnen met kinderen. Kampeer comfortabel in een luxe stacaravan of bungalowtent!

Camping Birkelt beschikt over een zwembad, die buiten de zomermaanden kan worden overdekt door middel van een schuifdak. Zo kunt u onder alle weersomstandigheden genieten van veel waterpret. Op de grote ligweide bij het zwembad kunt u heerlijk luieren in de zon. Het kinderbad wordt, heel energiezuinig, door zonnepanelen verwarmd.

Een lange autorit met de kinderen naar het zuiden is niet nodig. Ontdek het prachtige landschap van Luxemburg!

Camping Birkelt ligt vlak bij Larochette, in de bossen van het dal van de Ernz Blanche. De camping is omringd door beboste heuvels en met prachtige natuurgebieden in de buurt, zoals Klein-Zwitserland en het Müllerthal. Inde buurt kun je rotsklimmen, kanoën, vissen en mountainbiken en natuurlijk eindeloos wandelen! Ook kunt u deelnemen aan spectaculaire ballonvluchten!

« Terug naar nieuwsoverzicht