Luxe kampeervakantie met kinderen in Bretagne

dinsdag, 24 juli 2012

Camping La Grande Métairie in Carnac is een schitterende camping in het geweldig mooie Bretagne. De camping is uiterst geschikt voor een luxe kampeervakantie met kinderen. De camping beschikt over vele uitstekende faciliteiten, luxe kampeeraccommodaties en ligt vlakbij de beroemde prehistorische menhirs.

Geniet van een heerlijke kampeervakantie met kinderen in het schitterende Bretagne! Boek een luxe stacaravan of bungalowtent voordelig online!

Camping la Grande Métairie ligt in het park van een Bretons landhuis en grenst aan de bossen en aan een klein meertje. De voorzieningen op deze camping bij het plaatsje Carnac zijn fantastisch. De camping beschikt over een prachtig zwembadcomplex met binnenbad, twee buitenbaden, vijf glijbanen en een jacuzzi. De kinderen zullen zich ook uitstekend vermaken op de kinderboerderij met een aantal uiterst aaibare boerderijdieren en in een manege met pony’s.

Boek een luxe kampeeraccommodatie op camping la Grande Métairie voor een onbezorgde kampeervakantie! Boek uw kindvriendelijke kampeervakantie voordelig online!

Op camping la Grande Métairie is een knus restaurant, een gezellig café en een prima supermarkt! Ook 's avonds hoeft u zich niet te vervelen, want in het amfitheater worden discoavonden en folklore-concerten georganiseerd.


« Terug naar nieuwsoverzicht