Kamperen op camping Cambrils Park in Spanje

woensdag, 1 augustus 2012

Camping Cambrils Park ligt tussen de plaatsen Cambrils en Salou. Cambrils Park heeft een prachtig tropisch zwemparadijs met een bar midden in het zwembad. Het strand is dichtbij en in de buurt zijn een aantal attractieparken op ongeveer tien minuten rijden.

Uitstekende camping voor campingvakanties met kinderen op Cambrils Park in Spanje. Boek nu voordelig een luxe campingvakantie voor een onvergetelijke campingvakantie!

De kinderen kunnen zich prima uitleven op de glijbanen in het lagune-zwembad. Voor de kleintjes is er een apart zwembad met drakenglijbaan en waterspuitende olifantjes. Op camping Cambrils Park is er van alles te doen zoals minigolfen, voetballen en basketballen, maar u kunt ook heerlijk tot rust komen.

Comfortabel kamperen op de kindvriendelijke camping Cambrils Park met uitstekende faciliteiten voor kinderen. Luxe kamperen aan de schitterende Spaanse kust!

Op camping Cambrils Park beleeft u uw campingvakantie tussen de bloemen aan de groene Costa Dorada. De kampeeraccommodaties op camping Cambrils Park staan op een middelgroot grasveldje en hebben voldoende schaduw. De weggetjes over de camping worden geflankeerd door palmen en pampasgras. In het restaurant kunt u genieten van lokale Spaanse specialiteiten.


« Terug naar nieuwsoverzicht