Vakantie in de Dordogne op camping Le Paradis

vrijdag, 24 augustus 2012

Camping Le Paradis ligt vlakbij het plaatsje St. Léon-sur-Vézère en is letterlijk en figuurlijk een paradijs voor een campingvakantie met kinderen. De camping is smaakvol ingericht met veel bomen, struiken en bloemen. Een landelijk paradijs voor jonge kinderen en kanoliefhebbers. Mooi in het groen, met een fijn zwembad, een groot speelveld en toegang tot de rivier.

Comfortabel kamperen met kinderen in een bungalowtent of stacaravan op camping Le Paradis in de Dordogne. Ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen!

De voorzieningen op camping Le Paradis zijn heel modern, comfortabel en worden perfect onderhouden. Camping Le Paradis beschikt over een prachtig zwembad. Het zwembad is omgeven door bloembedden en bananenbomen. Voor de kleintjes is er een apart peuterbad. Camping Le Paradis heeft prachtige tropische tuinen en op de mooie binnenplaats vindt u een uitstekend restaurant. Een prachtige vakantiebestemming in de Dordogne langs de rivier.

Boek voordelig uw volledig ingerichte bungalowtent of stacaravan op camping Le Paradis online. Geniet van een heerlijke gezinsvakantie in de Dordogne!

Op camping Le Paradis is het bijna elke dag feest. Er worden bijvoorbeeld spannende spokenjachten gehouden in het bos of wedstrijdjes op de crossfietsbaan. Ook de gezellige binnenplaats van de oude boerderij is een aanrader voor kinderen.

« Terug naar nieuwsoverzicht