Heerlijke campingvakantie aan de Bretonse kust

woensdag, 29 augustus 2012

Camping Le Ranolien heeft een magnifieke ligging aan de roze granieten Bretonse kust met spectaculair uitzicht over zee. Deze zeer kindvriendelijke camping ligt vlak aan zee, aan het mooiste deel van de Bretonse kust bij Perros-Guirec. Dus volop roze rotsen, mooie baaitjes en heel ruime zandstranden.

Geniet van een heerlijke campingvakantie aan de Bretonse kust op camping Le Ranolien. Schitterende omgeving. Boek voordelig een stacaravan online!

Kinderen zijn dol op het tropisch zwemparadijs met diverse spannende glijbanen op camping Le Ranolien. Ook beschikt camping Le Ranolien over een overdekt zwembad. Op camping Le Ranolien vindt u een mooi wellness- en beautycentrum. Met sauna, hammam, spa, massage, yoga en relaxruimte en kapsalon. Het populaire restaurant is te vinden in een oude Bretonse schuur. U kunt er allerlei crêpes en heerlijke, lokaal gemaakte cider bestellen.

Comfortabel kamperen met de kinderen in Bretagne in een stacaravan op camping Le Ranolien. Campingvakantie aan zee. Boek nu online!

Aan de roze granieten kust bij de camping kunt u geweldige wandeltochten maken. Camping Le Ranolien is een geweldige vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen.


« Terug naar nieuwsoverzicht