Camping Le Val de l'Aisne in de Belgische Ardennen

vrijdag, 7 september 2012

Camping Le Val de l'Aisne is een prachtige camping voor een actieve of sportieve vakantie in de de Ardennen. De camping ligt tussen de plaatsjes Durbuy en La Roche. De grotten van Han en de watervallen van Coo zijn mooie uitstapjes voor het hele gezin. Natuurlijk is de bosrijke omgeving ook zeer geschikt om heerlijk te wandelen en fietsen.

Camping Le Val de l'Aisne is een ideale vakantiebestemming voor een campingvakantie met kinderen. Geniet ook van een onbezorgde campingvakantie in de Ardennen!

Camping Le Val de l'Aisne beschikt over alle voorzieningen om het gezinnen met kinderen naar de zin te maken. De splinternieuwe kinderspeelplaats op camping Le Val de l'Aisne heeft maar liefst 20 speeltoestellen! Voor de oudere jeugd is er geregeld een discoavond in de kantine van de camping, die tot circa één uur ’s nachts duurt. Ook zijn er regelmatig muziek- en thema-avonden, zoals bingo, kinderdisco, jeugdfuif tot 18 jaar, livemuziek en karaoke. Camping Le Val de l'Aisne heeft een prachtig nieuw sanitairgebouw.

Ook voor een actieve gezinsvakantie is camping Le Val de l'Aisne zeer geschikt. Boek een luxe stacaravan of bungalowtent voor een onvergetelijke gezinsvakantie!

Op camping Le Val de l'Aisne worden regelmatig allerlei activiteiten georganiseerd voor alle leeftijden, zoals het doorlopen van originele parcoursen in het avonturenbos, spelletjes voor de kleintjes en karaoke- en disco-avonden. Ook rotsklimmen, abseilen en kajakken behoord tot de mogelijkheden.

« Terug naar nieuwsoverzicht