Kamperen op Ca'Savio aan de Adriatische kust

dinsdag, 18 september 2012

Camping Ca'Savio aan de Adriatische kust in Italië heeft alles wat u zich maar kunt wensen. Het is een grote, bruisende camping die beschikt over uitgebreide faciliteiten. De camping beschikt over geweldig mooie zwembaden. Maarliefst vijf zwembaden zijn speciaal toegespitst op kinderen.

Geniet met het hele gezin van een onvergetelijke campingvakantie aan de Adriatische kust. Boek voordelig uw stacaravan of bungalowtent online!

Vanuit camping Ca'Savio kunt u met de kinderen zo door de duinen naar het ruime en brede zandstrand van Treporti wandelen. Kilometers lang zacht zandstrand en ondiep kustwater. Kinderen kunnen hier veilig genieten van veel waterpret, zandkastelen bouwen en spetteren in de zee. Op de camping worden verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Venetië ligt op slechts drie kwartier rijden van camping Ca'Savio vandaan, dus zeker een aanrader voor een dagje uit.

Kampeer comfortabel in een luxe stacaravan of volledig ingerichte bungalowtent op camping Ca'Savio in Italië. Luxe kamperen met het hele gezin!


« Terug naar nieuwsoverzicht