Kamperen op Piantelle aan het Gardameer

woensdag, 3 oktober 2012

Camping Piantelle is een kleine gemoedelijke familiecamping direct aan het Gardameer in een groene en rustige omgeving. Het uitzicht vanaf camping Piantelle op de bergen is schitterend. De camping ligt op een steenworp afstand van het gezellige haventje van Moniga del Garda.

Geniet van de gemoedelijke sfeer op camping Piantelle aan het Gardameer in Italië. Comfortabel kamperen met de kinderen!

Camping Piantelle beschikt over een mooi zwembad met kinderbad en sauna. In het restaurant op de camping worden uitstekende gerechten bereid. Camping Piantelle heeft een eigen (kiezel)strand en voor de jeugd is er "Water-wars", een waterspel van camping Piantelle.

Camping Piantelle is een zeer geschikte camping voor gezinnen met kinderen. Boek een luxe stacaravan of bungalowtent voordelig online!

Vlakbij camping Piantelle kunt u vanuit het haventje de "batello" nemen voor een schitterende rondvaart over het Gardameer. Ook een bezoekje aan de gezellige markt van het nabijgelegen Desenzano, of het schiereiland Sirmione is zeker een aanrader. De attractieparken Gardaland en Canevaworld zijn in de buurt van camping Piantelle en ook zeker een bezoekje waard.

« Terug naar nieuwsoverzicht