Kamperen in Duitsland op camping Lackenhauser

dinsdag, 16 oktober 2012

Camping Lackenhäuser in Beieren is de plek voor een onbezorgde campingvakantie met kinderen in Duitsland. Ook in de herfst- en wintermaanden kunt u met het gezin prima verblijven op deze camping.

Met de kinderen kamperen in Duitsland op camping Lackenhauser. Heerlijk genieten van de prachtige omgeving en kindvriendelijke faciliteiten op de camping!

De omgeving in Zuid-Duitsland is schitterend. De regio rond Passau aan de Donau en het begin van het Woud van Bohemen, dat helemaal doorloopt tot ver in Tsjechië. Mooie bossen waarin u kilometers kunt wandelen zonder iemand tegen te komen. De faciliteiten op camping Lackenhäuser zijn zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen zich prima vermaken in het overdekt (verwarmd) zwembad, in de speeltuin of op de minigolfbaan. Ook is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de kegelbaan of te gaan beachvolleyballen. Ook kunnen de kinderen onder begeleiding ponyrijden.

Ook in de winter kunt u verblijven op camping Lackenhauser. Skiën of langlaufen in een prachtig gebied of ontspannen wandelingen maken met het hele gezin!

's Winters is kunt u met het hele gezin skiën of langlaufen in de zuivere berglucht van het Beierse Woud. Ook is de omgeving zeer geschikt om 's winters mooie wandelingen te maken in het prachtige gebied.


« Terug naar nieuwsoverzicht