Kamperen op camping Vela Blu aan de Adriatische kust

woensdag, 24 oktober 2012

Camping Vela Blu ligt prachtig aan de Adriatische kust in Italië met een mooi breed zandstrand. De camping ligt direct aan zee op een van de mooiste plekjes aan de Adriatische kust en omgeven door 3,4 hectare schaduwrijk bos. Camping Vela Blu is met haar goede faciliteiten zeer geschikt voor campingvakanties voor gezinnen met kinderen.

Campingvakanties met kinderen aan de Adriatische kust op camping Vela Blu. Comfortabel genieten aan de Adriatische zee! Boek voordelig online!

Camping Vela Blu beschikt over twee prachtige zwembaden met leuke kinderglijbanen. Het animatieteam op de camping zorgt ervoor dat de hele familie zich vermaakt. Iedereen kan meedoen aan de georganiseerde spel- en sportactiviteiten op de camping. De kinderen kunnen zich prima vermaken bij de miniclub met originele activiteiten als mini-Olympische Spelen en schat zoeken. Camping Vela Blu beschikt over een winkel met een ruim assortiment. Ook kunt u terecht in het gezellige restaurant op de camping.

Boek voordelig uw accommodatie op camping Vela Blu online. Comfortabel genieten met het hele gezin aan de Italiaanse kust!

U kunt optimaal gebruik maken van het strand bij camping Vela Blu want als gast van Vela Blu kunt u gratis gebruik maken van twee ligstoelen en een parasol. Vanaf de camping kunt u mee gaan met leuke dagtrips. Op de camping kunt u heerlijk genieten van de lekkerste Italiaans wijntjes.

« Terug naar nieuwsoverzicht