Kamperen op camping Bijela Uvala in Istrië

woensdag, 31 oktober 2012

Camping Bijela Uvala ligt op een prachtige locatie in Kroatië. De camping ligt aan één van de mooiste baaien van Istrië. Het bosrijke terrein van camping Bijela Uvala ligt op een schiereiland met een prachtige natuur en grenst aan een kiezelstrand.

Kamperen met kinderen op de kindvriendelijke camping Bijela Uvala in Istrië. Boek een luxe campingvakantie op camping Bijela Uvala!

Camping Bijela Uvala beschikt over uitgebreide faciliteiten, waaronder een enorm zwembad en een peuterbad. Op camping Bijela Uvala zijn veel sport- en spelfaciliteiten aanwezig, zoals bijvoorbeeld basketbal, volleybal, trampolines, minigolf en een tennisbaan. Ook is er een uitgebreid activiteitenprogramma. Kinderen kunnen zich op camping Bijela Uvala uitermate goed vermaken, in het zwembad, op het strand of bij de miniclub. Voor heerlijke gerechten kunt u terecht in de diverse restaurants op de camping.

Campingvakanties op camping Bijela Uvala in een comfortabele bungalowtent of stacaravan. Geniet van een luxe campingvakantie op camping Bijela Uvala in Istrië!

In de buurt van camping Bijela Uvala liggen schitterende steden die u absoluut eens moet bezoeken. Steden zoals bijvoorbeeld Porec en Pula.

« Terug naar nieuwsoverzicht