Kamperen op uitstekende camping aan Costa Dorada

woensdag, 28 november 2012

Camping Cambrils Park in Cambrils aan de Costa Dorada is een uitstekende camping voor gezinnen met kinderen. De camping beschikt over uitgebreide luxe voorzieningen. De camping heeft een prachtig tropisch zwemparadijs met een bar middenin het zwembad.

Genieten van een aangename campingvakantie met kinderen op de kindvriendelijke camping Cambrils Park. Een uitstekende camping voor gezinsvakanties met kinderen!

De kinderen kunnen zich op camping Cambrils Park uitermate goed vermaken in het prachtige zwembad met leuke glijbanen en waterspuitende olifanten. Naast het prachtige zwembad van camping Cambrils Park is een heerlijke zonneweide aanwezig. Cambrils Park leent zich uitstekend voor een actieve gezinsvakantie. In het restaurant op de camping kunt u genieten van heerlijke Spaanse culinaire specialiteiten en smakelijke pizzas. Op camping Cambrils Park kunt u de avond afsluiten met gezellige entertainment voor het hele gezin. Camping Cambrils Park is een kindvriendelijke camping met volop.

Boek een comfortabele stacaravan of bungalowtent op camping Cambrils Park voor een onvergetelijke campingvakantie met het hele gezin! Boek voordelig online!

Camping Cambrils Park in Cambrils ligt prachtig tussen de bloemen aan de groene Costa Dorada. De camping ligt vlakbij het strand van de Costa Dorada, nog geen kilometer landinwaarts. Op camping Cambrils Park staan luxe kampeeraccommodaties die uw campingvakantie nog aangenamer maken. in de buurt van de camping zijn een aantal leuke attractieparken. De camping ligt tussen Cambrils en Salou, op één uur rijden van Barcelona.

« Terug naar nieuwsoverzicht