Kamperen in de Dordogne op camping Les Peneyrals

donderdag, 13 december 2012

Camping Les Péneyrals is een schitterende camping in de Dordogne in Frankrijk en uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen. De camping beschikt over meerdere geweldige zwembaden met leuke glijbanen.

Kindvriendelijke camping Les Péneyrals voor een heerlijk kampeervakantie in de Dordogne! Comfortabel kamperen met de kinderen in de Dordogne!

Vanaf de bar en het terras op de camping kijkt u uit over de zwembaden. Hierdoor kunt u onder het genot van een glas Franse wijn de kinderen in de gaten houden. De kinderen kunnen naast de waterpret in het zwembad ook vermaken in de speeltuinen en op het springkussen. In het gastvrije restaurant kunt u heerlijk culinair genieten van de Dordognegerechten. Ook tijdens de 'soirées gastronomiques' moet u zeker aanschuiven: de chef serveert dan zijn beste specialiteiten.

Camping met kindvriendelijke faciliteiten en luxe stacaravans en compleet ingerichte bungalowtenten! Heerlijk kamperen met de kinderen in Frankrijk!

Camping Les Péneyrals ligt mooi tegen een groene heuvel aan vlakbij het plaatsje Salignac. De omgeving van de camping leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen en kanotochten.


« Terug naar nieuwsoverzicht