Kamperen in Kroatië aan de Middellandse Zee

dinsdag, 22 januari 2013

Camping Lanterna is een grote camping die schitterend gelegen is aan een kiezel- en rotsstrand in de buurt van Porec op Istrië. Istrië is een prachtig schiereiland in Kroatië en met het zonnige klimaat een ideale bestemming voor een campingvakantie. Camping Lanterna ligt aan de kust van de kristalheldere Middellandse Zee.

Geniet met het hele gezin op camping Lanterna van een onvergetelijke kampeervakantie! Een prachtige camping aan de Middellandse Zee in Kroatië!

Camping Lanterna beschikt over een prachtig zwembadcomplex waarin de kinderen zich prima zullen vermaken. Ook biedt een verblijf op camping Lanterna tal van watersportmogelijkheden, zoals: windsurfen, zeilen en waterskiën. Daarnaast kunt u op de camping tennissen of minigolfen. In de restaurants op de camping kunt u culinair genieten van heerlijke gerechten.

Camping Lanterna beschikt over uitstekende voorzieningen voor gezinnen met kinderen. Kampeer op een kindvriendelijke camping op het schiereiland Istrië!

Op dertien kilometer van camping Laterna ligt Porec met haar gezellige, smalle steegjes en vele monumentale gebouwen. Een bezoekje aan Porec is zeker een aanrader.


« Terug naar nieuwsoverzicht