De Lemeler Esch heerlijke camping voor kinderen

vrijdag, 8 februari 2013

Camping De Lemeler Esch is een middelgrote en zeer ruim opgezette camping in Lemele, vlakbij het stadje Ommen in Overijssel. De camping is bijzonder gelegen aan de Lemelerberg en uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen.

Veel vermaak voor kinderen op camping De Lemeler Esch in Overijssel! In het speelbos, het verwarmde buitenzwembad, in de natuur en in het buitentheater!

Kinderen kunnen op camping De Lemeler Esch een geweldige ontdekkingstocht maken in het speelbos. De camping biedt ook gelegenheid voor veel waterplezier in het verwarmde buitenzwembad. Op de camping kunnen de kinderen samen met de campingvriendjes hutten bouwen. De camping organiseert veel bijzondere activiteiten voor de kinderen. De kinderen (en volwassenen) kunnen de dag afsluiten bij het verhalenvuur in het buitentheater waar iedereen na afloop een broodje of marshmallow mag maken.

Combineer luxe met de vrijheid van kamperen! Huur een volledig ingerichte tent, een safaritent of tourcaravan op camping De Lemeler Esch in Overijssel!

De omgeving van de camping leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. Wandel en fiets door het land van De Lemeler Esch en geniet samen met de kinderen van rust, ruimte en natuur.

« Terug naar nieuwsoverzicht