Camping Las Dunas aan de Costa Brava

maandag, 22 april 2013

Camping Las Dunas is een kindvriendelijke camping en ligt in een prachtige omgeving. Camping Las Dunas ligt nabij het kilometers lange zandstrand van Rosas aan de Costa Brava. De camping beschikt over geweldige faciliteiten voor een campingvakantie met kinderen.

Kamperen aan de Costa Brava op camping Las Dunas! Comfortabel genieten van een zonnige en kindvriendelijke campingvakantie in Spanje!

Camping Las Dunas heeft een prachtig zwembad met peuterbad. Ook zijn er speeltuinen, een sportterein en een tennisbaan. Op de camping is voor kinderen ontzettend veel te doen. Op de camping worden activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Er zijn diverse excursies, zoals bijvoorbeeld luchtballonvaren en zeilen. Ook kunt u mooie fietsroutes rijden en ep het nabijgelegen meer heerlijk windsurfen of waterskiën. 's Avonds zijn er spectaculaire shows en voor de tieners is er een geluidsdichte discotheek. Op de camping is een snackbar, pizzeria, zelfbedieningsrestaurant, restaurant (kleine kaart) en restaurant (met ruime keuze) aanwezig.


« Terug naar nieuwsoverzicht