Camping voor kinderen aan het Balatonmeer

maandag, 13 mei 2013

Camping Napfény ligt aan het Balatonmeer in Hongarije. Camping Napfény is door Kamperen met Kids beoordeeld als uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. Kamperen met kinderen aan het Balatonmeer in Hongarije kan het beste op camping Napfény!

Kamperen met kinderen aan het Balatonmeer op camping Napfény in Hongarije. Kamperen op camping Napfény kan heel comfortabel in een volledig ingerichte stacaravan!

Het Balatonmeer is heerlijk om in te zwemmen of te watersporten. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het grote, schone strand van het Balatonmeer. Op camping Napfény is een speeltuin en een aparte recreatieruimte voor kinderen. Bij het openluchttheater van camping Napfény kunt u genieten van campinganimatie. Heel gezellig is het straatje op de camping met snackbarretjes en winkels. Camping Napfény biedt veel sportmogelijkheden voor jong en oud. Ook worden er veel uitstapjes georganiseerd. In de omgeving van de camping kan je heerlijk fietsen. Camping Napfény ligt op slechts enkele kilometers van het Káli-Bekken, dat tot de mooiste plaatsen van het Balaton-Hoogland behoort.


« Terug naar nieuwsoverzicht