Kamperen met kinderen in de Ardennen

dinsdag, 21 mei 2013

Camping Parc La Clusure is een uitstekende camping niet ver van huis. De camping ligt namelijk op slechts 300 km van Utrecht en is door Kamperen met Kids beoordeeld als zeer kindvriendelijke camping.

Kamperen met de kinderen in de prachtige natuur van de Ardennen! Boek een campingvakantie op de zeer kindvriendelijke camping Parc la Clusure!

Camping Parc La Clusure is prachtig gelegen tussen de toeristische dorpjes St.Hubert en Rochefort in het hart van de Belgische Ardennen. Een geweldige omgeving voor natuur- en cultuurliefhebbers. In de omgeving kunt u prachtige wandeltochten en fietstochten maken. Tijdens de tochten kunt u genieten van schitterende uitzichten. Ook de grotten van Han-sur-Lesse zijn zeker een bezichtiging waard! Ook de Romeinse vestingen, middeleeuwse kasteeltjes en musea in de omgeving zult u ongetwijfeld interessant vinden.

Verveel je geen moment op camping Parc La Clusure in de Ardennen! Uitstekende camping in België voor een spetterende campingvakantie met kinderen!

Op camping Parc La Clusure kunnen jong en oud zich prima vermaken. De camping ligt aan de rivier de l'Homme. Kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken. Bijvoorbeeld in een bootje of band het riviertje op. Ook in het verwarmde buitenbad van camping Parc La Clusure zullen kinderen zich uitstekend vermaken. Vanaf de camping organiseert Bounce Adventure verschillende buitensporten, zoals survival- en kanotochten, speleologie, bergbeklimmen en abseilen. Tijdens de schoolvakanties heeft de camping een origineel en bruisend recreatieprogramma. Voor volwassen organiseert camping Parc La Clusure verrassende evenementen, zoals karaoke, thema-avonden, liveoptredens en bierproeverijen. Op de camping is een uitstekend restaurant en een gezellige bar.

« Terug naar nieuwsoverzicht