Camping Portofelice aan de Adriatische kust

woensdag, 29 mei 2013

Camping Portofelice in Italië is een uitstekende camping voor gezinnen met kinderen. De camping is prachtig gelegen in het pijnbomenbos van Eraclea Mare. Camping Portofelice is door Kamperen met Kids beoordeeld als zeer goede camping voor campingvakanties met kinderen.

Met het gezin kamperen op een uitstekende camping aan de Adriatische kust! Boek een comfortabel verblijf met de kinderen op camping Portofelice!

Camping Portofelice beschikt over uitstekende faciliteiten voor gezinnen met kinderen. De prachtige zwembaden staan garant voor een hoop waterpret. Of heerlijk ontspannen in de twee jacuzzi’s of op het zonneterras. Voor de kinderen is er een schaduwrijke speeltuin met groot speelveld. Ook kunnen de kinderen zich helemaal uitleven in de minibootjes en -autootjes. Op loopafstand van de camping ligt een leuk strand. Op camping Portofelice kunt u genieten van heerlijk ijs, de camping heeft een speciale ijsbar!

Camping Portofelice van alle gemakken voorzien voor gezinnen met kinderen! Genieten van een heerlijke campingvakantie aan de Italiaanse kust!

Camping Portofelice heeft uitgebreide sport- en spelmogelijkheden. Het animatieteam bezorgt het hele gezin een onvergetelijke campingvakantie. De babydance is voor de kleintjes een leuke afsluiting van de dag. De bomen op camping Portofelice zorgen voor schaduwrijke kampeerplekken. Langs de weggetjes op de camping staan hoge heggen en bloeien de meest prachtige bloemen.


« Terug naar nieuwsoverzicht