Camping La Grande Métairie in Bretagne

donderdag, 6 juni 2013

Camping La Grande Métairie in Bretagne beschikt over enorm veel voorzieningen voor jong en oud. De camping ligt rond een sfeervolle boerderij en grenst aan de bossen en aan een meertje. Op deze camping kunt u genieten van een geweldige campingvakantie met de kinderen!

Heerlijk kamperen met het hele gezin op camping La Grande Metairie in Bretagne! Boek een kampeerplaats of luxe accommodatie op deze camping!

De voorzieningen op camping La Grande Métairie zijn fantastisch. De kampeerplekken op camping La Grande Métairie liggen beschut door hoge heggen, struiken en bomen. De camping beschikt over een gigantisch zwembadcomplex. De kinderen zullen zich hier uitstekend kunnen vermaken in de twee buitenbaden met spectaculaire waterglijbanen. Ook is er een binnenbad, zodat er heel het seizoen gezwommen kan worden op camping La Grande Métairie. Op de camping zijn verder meerdere sportvelden, een manege met pony's en een leuke kinderboerderij. Rondom de camping zijn geweldige stranden. De stranden bieden veel ruimte voor het bouwen van zandkastelen en ook kan er een duik genomen worden in het frisse en heldere zeewater!



« Terug naar nieuwsoverzicht