Kampeer op leukste kindercamping Nederland

maandag, 10 juni 2013

Sprookjescamping De Vechtstreek is een droombestemming voor gezinnen met kinderen. Een onvergetelijke beleving voor jong en oud! De kids zullen zich op deze zeer kindvriendelijke camping uitermate goed vermaken!

Comfortabel kamperen op Sprookjescamping De Vechtstreek in een toercaravan, een luxe stacaravan, een De Waard Tent, een Sprookjeskota of een Trekkershut!

De camping beschikt over een geweldig waterspeelparadijs. Er is binnen en buiten waterpret, met allerlei speeltoestellen. In de buurt van de camping is een recreatiemeer met prachtig zandstrand! De camping heeft schone, ruime en complete sanitaire faciliteiten. U kunt warm douchen, een zonnebankje pakken of lekker in de sauna. Verder kunt u ontspannen in de jacuzzi, bubbelbad en sunshower (zonnen en douchen in één). Er is altijd een sanitaire ruimte dicht in de buurt. Overal op de camping vindt u speelplaatsjes. Vanaf elke campingplek hebt u uitzicht op een speeltoestel, zodat u lekker kunt relaxen terwijl uw kinderen verderop spelen!

Beleef de droomvakantie samen met uw kinderen op Sprookjescamping De Vechtstreek! Comfortabel genieten van alles wat een gezinsvakantie speciaal kan maken!

Het dagelijkse activiteitenprogramma van Sprookjescamping De Vechtstreek is verdeeld in vier leeftijdscategorieën. Naast het dagprogramma verrassen de Sprookjesfiguren van Sprookjescamping De Vechtstreek de kinderen ook met hun extra activiteiten. Zo gaat Tati de toffe toverfee soms tandenpoetsen met alle kleintjes. Of verstoppertje spelen op de velden. Als de kinderen met de activiteiten op de camping bezig zijn kunt u zelf ook leuke dingen ondernemen, zoals bijvoorbeeld volleyballen, quad rijden, paintballen of schilderen.

Boek een comfortabel verblijf op Sprookjescamping De Vechtstreek! Een vermakelijke vakantie voor jong en oud!

Heeft u even geen zin om te koken dan kunt u terecht in de Kasteelkeuken van de camping. Hier vindt u vaak niet alleen lekker eten, maar ook theater en vermaak.


« Terug naar nieuwsoverzicht