Playa Montroig aan de Costa Dorada in Spanje

dinsdag, 18 juni 2013

Camping Playa Montroig is een prachtige camping in Spanje en ligt direct aan het strand van de Costa Dorada. De tropische tuinen en luxe faciliteiten op de camping zorgen er voor dat u vanaf de eerste dag helemaal in de vakantiesfeer bent.

Optimaal genieten van kindvriendelijke campingvakantie aan de Costa Dorada! Camping met alle voorzieningen om het gezinnen helemaal naar de zin te maken!

Op camping Playa Montroig zijn veel activiteiten te ondernemen. Daarnaast biedt de omgeving van de camping verschillende mogelijkheden voor een dagje uit. De kinderen kunnen zich op deze camping prima vermaken. De camping beschikt over een schitterend zwembad met attractieve glijbanen en watervallen. Er is ook een apart zwembad voor kinderen. Ook in het leuke speeltuin zullen de kinderen zich uitstekend vermaken.

Ideale camping voor actieve of ontspannen campingvakanties in Spanje! Huur een stacaravan of reserveer een kampeerplaats op camping Playa Montroig!

Op de camping kunt u een balletje slaan op de tennisbanen of een fiets huren om de omgeving te verkennen. Ook kunt u zich uitleven in de fitnessruimte of deel nemen aan de duiklessen.
Camping Playa Montroig beschikt over een winkelcentrum met grote supermarkt, slager, bakker en souvenirwinkel. De restaurants op de camping hebben heerlijke gerechten op de menukaart en op de camping zijn maar liefst acht bars, waaronder de beach-bar.

« Terug naar nieuwsoverzicht