Kamperen aan de prachtige kust van Bretagne

vrijdag, 28 juni 2013

Camping Le Ranolien heeft een prachtige ligging in de adembenemende omgeving van de Bretonse kust. Dit is werkelijk het mooiste deel van de Bretonse kus. De indrukwekkende roze rotsen, mooie baaitjes en ruime zandstranden. Vanaf de camping heeft u een schitterend uitzicht over de Bretonse kustlijn en de helderblauwe zee.

Kamperen in het mooiste kustgebied van Bretagne! Kindvriendelijke campingvakanties op camping Le Ranolien in Perros-Guirec!

De camping is van alle faciliteiten voorzien om het gezinnen met kinderen uitstekend naar de zin te maken. Camping Le Ranolien heeft meerdere zwembaden en een overdekt zwembad. In de buitenbaden kunnen de kinderen zich langdurig vermaken met de diverse waterglijbanen. Op de camping vindt u ook een mooi wellness- en beautycentrum. Met sauna, hammam, spa, massage, yoga en relaxruimte en een kapsalon. Voor de kleintjes is op de camping een leuke miniclub. Verder vindt u op de camping onder andere een supermarkt, een minibioscoop, bar en restaurants en multisportterreinen.

Ontspannen met het hele gezin in een van de mooiste landschappen van Bretagne! Huur een accommodatie op camping Le Ranolien!

De camping is gelegen op een beschermd gebied, tegenover de Archipel van de Zeven Eilanden. In het hart van de Côte de Granit Rose en halverwege een prachtige wandeling in het voetspoor van de douaniers. Maak schitterende wandelingen langs de vuurtorens, kleine haventjes en de kuststrook met zijn ongewone landschappen en rotsen.

« Terug naar nieuwsoverzicht