Kindvriendelijke camping in Kroatië

maandag, 8 juli 2013

Camping Lanterna is een van de beste en meest bekende campings in Istrië. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Deze grote, bruisende camping is van alle faciliteiten voorzien om jong en oud een geweldige kampeervakantie te bezorgen. De camping is prachtig gelegen vlakbij het plaatsje Porec aan de kristalheldere zee.

Kamperen op camping Lanterna in Kroatië! Verblijf comfortabel aan de prachtige zee van Istrië! Camping voorzien van kindvriendelijke faciliteiten!

Camping Lanterna biedt een prachtig zwembadcomplex waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. De zee bij camping Laterna biedt uitgebreide mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Zoals bootvaren, zeilen, surfen, jetskiën en waterskiën. Op de camping zijn tennisbanen, een midgetgolf en andere sportfaciliteiten. Op de camping worden leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. In het restaurant op de camping kunt u genieten van heerlijke gerechten en voor de snelle hap zijn er diverse snackbars op de camping. In de omgeving van de camping kunt u paardrijden en op 1 kilometer afstand is er een disco voor de oudere jeugd.


« Terug naar nieuwsoverzicht