Camping Bergumermeer ideaal voor kinderen

donderdag, 1 augustus 2013

Camping Bergumermeer is prachtig gelegen, direct aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal in Friesland. In een schitterende omgeving die volop mogelijkheden biedt voor actie en ontspanning, bijvoorbeeld wandelen, fietsen en uitgebreide watersportmogelijkheden. Camping Bergumermeer in Friesland is een kindvriendelijke camping met uitstekende faciliteiten voor gezinnen met kinderen.

Kamperen met kinderen op camping Bergumermeer in Friesland! Ideale camping met volop faciliteiten voor gezinnen met kinderen!

Camping Bergumermeer beschikt over een prachtig water- en speelparadijs, genaamd Jonas en de Walvis. Dit water- en speelparadijs is ideaal voor kinderen, die zich hier helemaal kunnen uitleven. Bijvoorbeeld in het grote klimtoestel, op een groot luchtkussen of in de hele mooie waterspeeltuin met allemaal leuke spuitende objecten. Het waterparadijs beschikt over een superglijbaan van maarliefst 44 meter lang!

Genieten van een heerlijke gezinsvakantie in Friesland! Op camping Bergumermeer kunt u een stacaravan huren voor een comfortabele campingvakantie!

Op camping Bergumermeer kunt u een balletje slaan op de midgetgolfbaan of op een all-weather tennisbaan. Ook kunt u gezellig met de kinderen naar de kinderboerderij of naar het strand. Het restaurant op de camping ligt direct aan het meer, zodat u tijdens een drankje op het terras of diner kunt genieten van het prachtige uitzicht. In de campingwinkel kunt u iedere dag vers gebakken broodjes krijgen.


« Terug naar nieuwsoverzicht