Kamperen op camping Le Sérignan Plage

donderdag, 5 september 2013

Camping Le Sérignan Plage ligt in het plaatsje Sérignan-Plage direct aan de prachtige Middellandse Zee. De camping is zeer kindvriendelijk en voorzien van uitstekende faciliteiten voor gezinnen met kinderen. De camping beschikt over een heerlijk zwembad. De camping heeft maar liefst twee zwembadcomplexen. Het grote zwembad met glijbanen is voorzien van een grote ligweide met gras en een barretje. Het andere zwembad ligt op een besloten terrein en is een in romeinse stijl opgetrokken wellness-centrum met diverse bubbelbaden en massagemogelijkheden.

Kamperen op een zeer kindvriendelijke camping in Languedoc Roussillon! Boek een accommodatie of staanplaats op camping Le Sérignan Plage!

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin op de camping en ook is er een overdekte speelruimte met airco. Voor de oudere kinderen is er een eigen jeugdterrein op de camping. Het grote lagune-zwembad (meer dan 800 vierkante meter groot) heeft spectaculaire reuze waterglijbanen. In het wellness centrum kan je genieten van een heuse hydro- en onderwatermassage. Als campinggast kunt u hier gratis gebruik van maken. De bar en het restaurant zijn prima verzorgd en u kunt hier genieten van heerlijke gerechten. De animatie van camping Le Sérignan Plage is heel uitgebreid, met voor elke leeftijd wat wils. 's Avonds zijn er shows, karaoke, en voor de kleintjes regelmatig mini-disco. De jeugd kan dansen in de disco, maar voor overlast zal dat niet zorgen, want deze sluit rond middernacht.

« Terug naar nieuwsoverzicht