Camping Weekend aan het Gardameer

woensdag, 11 september 2013

Camping Weekend is een kindvriendelijke camping en is prachtige gelegen aan het Gardameer. De camping ligt op de top van een heuvel, wat zorgt voor een prachtig uitzicht op het Gardameer.

Samen met de kids genieten op camping Weekend van een heerlijke campingvakantie! Kindvriendelijk kamperen aan het Gardameer!

Camping Weekend is een waar paradijs voor kinderen. Op deze camping is aan iedereen gedacht. Er een prachtig zwembad met een apart kinderbad met een kleine glijbaan en speelattributen. Het animatieteam vermaakt de kinderen overdag. Kinderen kunnen onder andere leren pizza bakken, knutselen en dansen. In het zwembad worden leuke activiteiten georganiseerd zoals een vrolijk waterpistolengevecht en glijden over een lange zeepbaan. Kinderen kunnen een gratis ponyritje maken en 's avonds worden de kinderen opgehaald in een treintje voor de minidisco. Voor de kleine kinderen is er Spottyland, waar ze lekker kunnen spelen met knuffels en blokken en een dvd kunnen kijken. Voor tieners is er een uitgebreid activiteitenprogramma met onder andere volleybal en voetbal.

Boek een campingvakantie op camping Weekend voor een onvergetelijke vakantie in Italië! Heerlijk kamperen met de kinderen aan het Gardameer!

De camping beschikt over een uitstekend restaurant waar u heerlijke pizza’s kunt eten en van het mooie uitzicht kunt genieten. Er is voor iedereen veel te doen te doen op de camping, van fietsverhuur tot zeilen. Ontdek de pittoreske en gezellige plaatsjes rondom het Gardameer. Ook kunt u meedoen met georganiseerde activiteiten, zoals olijfolie- en wijnproeverijen.


« Terug naar nieuwsoverzicht