Kamperen in het mooie Slovenië

maandag, 30 september 2013

Camping Menina is heel waarschijnlijk de beste camping van Slovenië. De camping ligt in het hart van de Opper Savinja Vallei, aan de rivier de Savinja. De camping licht ook aan een meertje waarin gezwommen kan worden. De camping heeft een prachtige omgeving die uitermate geschikt is voor het ondernemen van activiteiten.

Kamperen op camping Menina in een prachtige omgeving! Geniet van een ontspannen of actieve campingvakantie in het mooie Slovenië!

In de groene en bergachtige omgeving kunt u activiteiten ondernemen, zoals bijvoorbeeld raften, kajakken of mountainbiken. Op camping Menina is een sportcentrum met diverse speelvelden. Ook kunt u ontspannen in de sauna van de camping of kiezen voor een relaxte massage.

Reserveer een staanplaats of stacaravan voor een campingvakantie in Slovenië! Kamperen met de kids in een fantastische omgeving!

De kinderen zullen zich op camping Menina uitstekend vermaken. Er is een speeltuin en er kan lekker gezwommen worden in de rivier en in het meer. Er is een animatieprogramma op camping Menina met leuke activiteiten voor kleine kinderen.

« Terug naar nieuwsoverzicht