Camping Tucan vlakbij Lloret de Mar

donderdag, 17 oktober 2013

Camping Tucan is een prachtige camping aan de Costa Brava. De camping ligt vlakbij Lloret de Mar in een mooie omgeving. Camping Tucan heeft veel voorzieningen voor gezinnen met kinderen. De camping beschikt over een prachtig zwembad, met een apart bad voor kleine kinderen met glijbaan en verschillende speeltoestellen.

Met het gezin genieten van een campingvakantie aan de Costa Brava! Boek een campingvakantie op de kindvriendelijke camping Tucan vlakbij Lloret de Mar!

Voor het hele gezin worden er op de camping activiteiten en spetterende shows georganiseerd en de jeugd kan springen en dansen in de disco. Op de camping kunnen veel activiteiten ondernomen worden, zoals: boogschieten, basketballen, voetballen, tafeltennissen of volleyballen. Doordat er een supermarkt aanwezig is op de camping kunt u gemakkelijk uw dagelijkse boodschappen doen. Camping Tucan ligt net buiten de drukte van Lloret de Mar en geeft u alle ruimte en rust, maar u heeft wel de mogelijkheid om deze gezellige badplaats te bezoeken. Voor wat jongere kinderen is het spectaculaire waterpark Waterworld een groot meeslepend feest.


« Terug naar nieuwsoverzicht