Kamperen in Istrië op camping Lanterna

woensdag, 23 oktober 2013

Camping Lanterna is een grote kindvriendelijke camping vlakbij het plaatsje Porec in Istrië. Deze is zeer geschikt voor gezinnen die willen genieten van een actieve campingvakantie in Kroatië.

Boek een campingvakantie op camping Lanterna in Kroatië! Samen met de kinderen genieten aan de prachtige rotskust van Istrië!

Camping Lanterna ligt direct aan zee aan de rotskust van het schiereiland Istrië. De kristalheldere zee bij de camping biedt veel watersportmogelijkheden, zoals windsurfen, zeilen en waterskiën. De kinderen kunnen eindeloos bootje varen, vissen, zwemmen of leren zeilen. Maar niet alleen in de zee kunnen de kinderen waterplezier beleven. De camping heeft namelijk een prachtig lagune-stijl zwembad en een uitstekende plek om te zonnen. Ook heeft camping Lanterna tennisbanen, midgetgolf en andere sportfaciliteiten. 's Avonds is er op de camping van alles te doen, zoals entertainment en disco-avonden. In het restaurant op de camping kunt u heerlijk dineren en genieten van een prachtig uitzicht.

« Terug naar nieuwsoverzicht