Kamperen in prachtige omgeving Ardèche

woensdag, 6 november 2013

Camping Val de Cantobre ligt in de prachtige omgeving van de Cévennen, direct aan een riviertje. De camping is voorzien van uitgebreide faciliteiten en veel sportieve mogelijkheden. De kampeerplaatsen op camping Val de Cantobre zijn ruim en sommige met een fantastisch uitzicht.

Heerlijke camping voor kinderen in de Ardèche! Camping met prachtige ligging en faciliteiten voor gezinnen met kinderen!

Camping Val de Cantobre beschikt over een heerlijk zwembad met twee peuterbaden en een wat dieper zwembad voor de oudere kinderen. Ook kunnen de kinderen in het riviertje veel waterpret beleven. De camping organiseert veel leuke activiteiten voor kinderen. In het restaurant op de camping worden heerlijke gerechten geserveerd.

Kamperen met kinderen in de prachtige omgeving van de Ardèche! Boek een kampeerplaats of accommodatie op camping Val de Cantobre!

De omgeving van camping Val de Cantobre is indrukwekkend met rotsen, woeste rivieren en donkere bossen. De omgeving biedt de ideale mogelijkheid voor sportieve activiteiten zoals rotsklimmen, abseilen en kanoën. Ook kan je hier mooie wandel- of mountainbiketochten maken.

« Terug naar nieuwsoverzicht