Domaine de Louvarel tussen Bourgogne en Jura

dinsdag, 12 november 2013

Camping Domaine de Louvarel is een ideale gezinscamping en ligt in het grensgebied tussen de Bourgogne en de Jura. Waterplezier is op camping Domaine de Louvarel gegarandeerd met een zwembad en zwemmeer van 20 hectare!

Kamperen op camping Domaine de Louvarel in de mooie omgeving tussen de Bourgogne en de Jura! Ideale camping voor gezinnen met kinderen!

Camping Domaine de Louvarel is een ideale uitvalsbasis voor een campingvakantie vol cultuur en natuur. De camping ligt vlakbij het stadje Champagnat en ongeveer 35 kilometer ten noorden van Bourg-en-Bresse. Bezoek de prachtige dorpjes en rijd langs de hogere heuvels van de Jura en het meer van Vouglans. Op ongeveer 30 kilometer naar het westen vindt u de wijngebieden van de Bourgonge.

Onbezorgd en luxe kamperen op camping Domaine de Louvarel! Verblijf samen met de kinderen in een comfortabele Lodgetent!

Voor uw boodschappen kunt u terecht in de winkel op de camping. In het gezellige restaurant op de camping kunt u genieten van heerlijke gerechten en een drankje.

« Terug naar nieuwsoverzicht