Heerlijke campingvakantie aan Adriatische kust

vrijdag, 24 januari 2014

Camping Mediterraneo is een kindvriendelijke camping met een schitterende ligging aan de Adriatische kust in Italië. De camping ligt direct aan een heerlijk privéstrand aan de Adriatische kust. De camping beschikt over van allerlei luxe voorzieningen. Camping Mediterraneo heeft een prachtig zwembadcomplex met apart kinderbad, een restaurant met bar en tienerdisco, veel animatie en een miniclub. Het restaurant heeft een heerlijk terras met uitzicht op het zwembad. De pizzeria biedt een ruime keuze aan pizza’s.

Kamperen met kinderen op camping Mediterraneo is een genot voor jong en oud! Samen met het gezin genieten van een heerlijke campingvakantie aan de Adriatische kust!

De omgeving van Camping Mediterraneo is prachtig. Vanaf de camping duikt u vanaf het zandstrand zo de zee in. Watersporters kunnen zich op camping Mediterraneo helemaal uitleven. Windsurfen, een waterfiets of catamaran huren of een spannende rit maken op de bananenboot. Voor een dagtrip is Venetië een absolute aanrader. Bezoek het eiland Murano dat beroemd is vanwege z’n glaswerk of het eiland Burano dat bekend staat om z’n felgekleurde huisjes. Er zijn veel mogelijkheden om uitstapjes te maken in de omgeving vanaf camping Mediterraneo!

« Terug naar nieuwsoverzicht