Camping Weekend aan Gardameer in Italië

vrijdag, 21 februari 2014

Camping Weekend is een kindvriendelijke camping aan het Gardameer en ligt bij San Felice del Benaco. De camping ligt niet ver van de mooie baai van Barbarano en is prachtig gelegen. Vanaf de camping is een schitterend uitzicht over het Gardameer.

Camping Weekend is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen! Geniet van een heerlijke campingvakantie met kinderen aan het Gardameer in Italië!

Camping Weekend is zeer kindvriendelijk en beschikt over diverse faciliteiten voor gezinnen met kinderen. De camping beschikt over een mooi zwembadcomplex voor veel waterplezier voor jong en oud. Voor de kleine kinderen is er een eigen kinderbad. In de zomer worden er door het animatieteam op camping verschillende leuke en spannende activiteiten voor de kinderen georganiseerd. Elke avond worden de kinderen op de camping door een leuk treintje opgehaald voor de minidisco. Ook kunt u op de camping prima uit eten en drinken. Er is een leuke bar op camping Weekend en een prima restaurant met een prachtig uitzicht.

« Terug naar nieuwsoverzicht