Camping Ca'Savio aan Adriatische kust

dinsdag, 25 maart 2014

Camping Ca'Savio is een uitstekende camping voor gezinnen met kinderen. De camping is prachtig gelegen aan de Adriatische kust in Italië in het plaatsje Treporti. De camping beschikt over uitgebreide voorzieningen voor jong en oud.

Camping Ca'Savio is een uitstekende camping voor gezinnen met kinderen! Camping aan de Adriatische kust met ideaal zandstrand en heerlijke zwembaden!

Het brede en schone zandstrand naast de camping bestaat uit kilometers zacht zand en ondiep kustwater. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen. De kinderen kunnen veilig spelen op het strand, zwemmen in zee en zandkastelen bouwen. Camping Ca'Savio beschikt over prachtige zwembaden met twee speciale kinderbad. Volop waterplezier en genoeg speelruimte voor de kinderen. Ook kan je op camping Ca'Savio heerlijk relaxen in de jacuzzi. De camping biedt een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen, zoals fietstochten, volleybalwedstrijden, (mini-)disco, live muziek en shows. Voor een heerlijk dagje of avondje uit kan je de boot nemen naar Venetië. Venetië is vanaf de camping maar drie kwartier varen!

« Terug naar nieuwsoverzicht