Camping Domaine de Massereau in Frankrijk

woensdag, 23 april 2014

Camping Domaine de Massereau is een gemoedelijke en zeer kindvriendelijke camping in Languedoc Roussillon. De camping ligt in de Franse Gard en heeft een prachtige ligging tussen de wijngaarden. De camping ligt vlakbij het middeleeuwse dorpje Sommières. Wijnliefhebbers genieten in het hoogseizoen van de tour en wijnproeverij door de uitgestrekte wijnvelden.

Genieten op camping Domaine de Massereau in de prachtige omgeving van Languedoc Roussillon! Kamperen op een zeer kindvriendelijke camping met alles erop en eraan!

Waterplezier is gegarandeerd op camping Domaine de Massereau in het prachtige verwarmde zwembad met waterglijbanen. De camping is voorzien van allerlei faciliteiten voor gezinnen met kinderen. De kinderen zullen zich uitermate vermaken op de minigolfbaan, bij de trampolines en touren op de huurskelters. In de zomer is er een miniclub die leuke activiteiten organiseert voor kinderen. Op de camping is een Spa-centrum met jacuzzi, hammam en sauna voor heerlijke ontspanning. In het restaurant op de camping kunt u de beste pizza’s en grillgerechten uit de houtoven proeven. Ook is er een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.

« Terug naar nieuwsoverzicht