Camping Zaton aan Kroatische kust

dinsdag, 6 mei 2014

Camping Zaton Holiday Village is een goedverzorgde, levendige familiecamping aan de Adriatische Zee in Dalmatië. Deze kindvriendelijke camping heeft een prachtige ligging aan het diepblauwe water van de Kroatische kust en een natuurrijke omgeving. De camping ligt op 15 kilometer afstand van de stad Zadar. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht op de zee.

Met het gezin kamperen aan de prachtige Kroatische kust! Optimaal kampeergenot voor jong en oud op Camping Zaton Holiday Village in Dalmatië!

Camping Zaton Holiday Village is van alle faciliteiten voorzien om het gezinnen naar de zin te maken. De camping heeft een heerlijk verwarmd zwembad met waterglijbaan. Voor de kleintjes zijn er ondiepe gedeeltes, zodat zij ook onbezorgd waterplezier kunnen beleven. Bij het zwembad vindt u een ijssalon, een cocktailbar en een snackbar. Bij het zwembad worden diverse shows georganiseerd. Op de camping zijn veel sport- en spelmogelijkheden, zoals aquarobics, danslessen, tennis, beachvolleybal, duiken en paardrijden. Voor jong en oud is er een leuk animatieprogramma. Ook is er een gezellige promenade met winkeltjes en restaurants op de camping.

« Terug naar nieuwsoverzicht