Probeer een vakantie met caravan

maandag, 12 mei 2014

Het aanschaffen van een caravan betekent een behoorlijke aanslag op de portemonnee. Ook de jaarlijks kosten, zoals onderhoud, stalling en verzekering kunnen in de papieren lopen.

Caravan huren
Voordat u zo'n grote investering gaat doen is het verstandig te weten hoe het is om met een caravan op vakantie te gaan. Door een caravan te huren kunt u ervaren hoe het is om te kamperen met caravan. Op die manier kunt u op vakantie met een caravan achter de auto zonder zelf te hoeven investeren in aanschaf, onderhoud, stalling en verzekering.

Mogelijkheden huren caravan
Kamperen met Kids heeft een aantal verhuurbedrijven geselecteerd die over een uitgebreid verhuuraanbod van caravans beschikken. Deze verhuurbedrijven zijn geselecteerd op hun goede kwaliteit, uitstekende service en ruime extra's. Neem contact op met Kamperen met Kids om te informeren naar de mogelijkheden van het huren van een caravan. Bij het verhuurbedrijf kunt u gratis en vrijblijvend een proefrit maken met de caravan, zodat u kunt ervaren hoe het is om een caravan achter uw auto te hebben.

« Terug naar nieuwsoverzicht