Kamperen op het mooiste stukje Bretagne

donderdag, 5 juni 2014

Camping Le Ranolien heeft een prachtige ligging aan zee in Bretagne. De camping ligt aan het mooiste gedeelte van de Bretonse kust bij Perros-Guirec. De roze granieten Bretonse kust met spectaculair uitzicht over zee. De kinderen zullen zich uitermate vermaken op de ruime zandstranden. Hier kunnen zij met of zonder netjes op zoek gaan naar schelpen, garnalen en krabjes.

Genieten van een campingvakantie op het mooiste stukje Bretagne! Kamperen in een luxe stacaravan op camping Le Ranolien in Perros-Guirec!

Camping Le Ranolien is uitstekend geschikt voor gezinnen met kinderen. Het zwembadcomplex op de camping heeft zowel buitenbaden als een overdekt binnenbad. De zwembaden zijn voorzien van diverse spannende glijbanen en fonteinen. Op de camping is een leuke speeltuin voor de kinderen en verschillende voetbalveldjes voor jong en oud. De kinderen zullen zich ook helemaal kunnen uitleven op de springkussens. Op de camping is veel te doen voor kinderen, zoals cabaret, disco avonden en een bioscoop. Op de camping is een mooi wellness- en beautycentrum. Met sauna, hammam, spa, massage, yoga en relaxruimte en een kapsalon; een heerlijke plek om tot rust te komen. Er is veel te doen voor kinderen op de camping, zoals cabaret, disco avonden en een bioscoop. Op de camping zijn verder een winkel, supermarkt, restaurant/pizzeria, bar en crêperie.

« Terug naar nieuwsoverzicht