Genieten op Vilanova Park in Spanje

maandag, 16 juni 2014

Camping Vilanova Park heeft een mooie ligging in een natuurpark tussen hoge bomen en prachtig bloeiende planten. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op de Costa Dorada. Camping Vilanova Park is een kindvriendelijke camping met luxe voorzieningen en comfortabele accommodaties.

Kamperen in de prachtige omgeving van de Costa Dorada! Een vakantie met de kids op camping Vilanova Park!

Camping Vilanova Park heeft een schitterend zwembadcomplex. De zwembaden zijn omgeven door palmbomen en groene ligweiden. Er zijn twee grote buitenzwembaden met een kinderbad. Daarnaast een binnenbad en wellness centrum met sauna, jacuzzi en fitnessruimte. Voor de kinderen is er op de camping een springkussen en adventure minigolf. De camping beschikt over diverse sportfaciliteiten voor de sportieve vakantiegangers. Op de camping worden jong en oud vermaakt door het animatieteam. Op de camping is een goed restaurant in de Catalaanse hoeve waar u zeker een hapje moet gaan eten. Ook kunt u een verkoelend drankje nemen bij de bar. Vanaf het terras heeft u uitzicht op het zwembad. 's Avonds zijn er leuke shows, disco avonden en live muziek.

Een heerlijke vakantie in Spanje aan de zonnige Costa Dorada! Boek een campingvakantie op Vilanova Park en geniet met het hele gezin!

Vanaf de camping bent u met de auto of de fiets (kunt u huren op de camping) zo in Sitges. Sitges is één van de mooiste stadjes aan de Spaanse kust. Het hele jaar door vertrekt er net buiten de camping een bus naar het vliegveld van Barcelona.

« Terug naar nieuwsoverzicht