Subtropische camping aan Costa Brava

donderdag, 17 juli 2014

Camping Nautic Almata ligt aan de baai van Rosas, direct aan een zandstrand aan de schitterende Costa Brava. De camping heeft een schitterende ligging middenin een natuurpark. Het natuurpark is een beschermd moerasland waar ooievaars en flamingo’s broeden.

Met het hele gezin genieten op een subtropische camping in Spanje! Optimaal kamperen met de kids op camping Nautic Almata aan de Costa Brava!

Camping Nautic Almata is heel geschikt voor gezinnen met kinderen. De camping is van allerlei luxe faciliteiten voorzien. Camping Nautic Almatic beschikt over een heerlijk lagunebad met jacuzzi, kinderbad en een grote ligweide. Watersporters kunnen zich hier helemaal uitleven, onder andere met windsurfen, zeilen, waterskiën en kanoën. De camping heeft een uitgebreid activiteitenprogramma met onder andere aquarobics, live muziek en danslessen. Naast alle activiteiten die u kunt ondernemen kunt u natuurlijk ook heerlijk luieren en zonnen op het lange strand bij de camping of onder een palmboom op het zonneterras bij het zwembad. Op het terras van de bar kunt u een heerlijk drankje drinken en het restaurant bedient u van heerlijke gerechten.

« Terug naar nieuwsoverzicht