Prairies de la Mer in de Côte d’Azur

vrijdag, 22 augustus 2014

Camping Prairies de la Mer is een kindvriendelijke camping aan de Côte d’Azur. De camping heeft een prachtige ligging aan een langgerekt zandstrand in de Golf van St. Tropez. De stacaravans op camping Prairies de la Mer staan op mooie plekken en die vlakbij het strand liggen.

Kindvriendelijk kamperen in de Côte d’Azur op camping Prairies de la Mer! Een campingvakantie met alles erop en eraan in een schitterende omgeving!

Camping Prairies de la Mer heeft goede voorzieningen voor gezinnen met kinderen. De camping heeft uitgebreide faciliteiten en activiteiten als tennis, boogschieten en beachvolleybal. De allerkleinste kinderen kunnen zich vermaken op de leuke speeltoestellen in "Babyland". Voor de oudere kinderen is er in het hoogseizoen een kinderclub en ook voor de tieners worden leuke activiteiten georganiseerd. Ondertussen kunt u zelf genieten van een heerlijk drankje in de leuke beachclub. Prairies de la Mer is zowel voor gezinnen met jonge kinderen als voor gezinnen met tieners een ideale camping.

« Terug naar nieuwsoverzicht