Kamperen met kids in de Franse Loire

woensdag, 24 september 2014

Camping Parc du Val de Loire heeft een mooie ligging in de Franse Loire en wordt omringd door wijngaarden. De camping is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en beschikt over kindvriendelijke faciliteiten. Op de camping kunt u luxe kamperen met de kinderen in een stacaravan.

Samen met de kinderen kamperen op camping Parc du Val de Loire! Genieten op een kindvriendelijke camping in de mooie Loire!

Camping Parc du Val de Loire heeft een modern zwembadcomplex met twee zwembaden en drie glijbanen. Er is zowel een buitenbad als een overdekt zwembad en voor de kleintjes is er een peuterbad. In de jacuzzi kunt u heerlijk ontspannen. De kinderen kunnen springen op de trampoline en er is een sportterrein voor volleybal en badminton. Ook kunnen de kinderen spelen in de speeltuin of bij de kinderclub. U kunt hier volop genieten van waterpret; er is zowel een buitenbad als een overdekt zwembad.

Luxe kamperen met de kids in stacaravan op camping Parc du Val de Loire! Boek nu uw ideale campingvakantie in de Loire!

Op het gezellige terras kunt u genieten van een cocktail of een ijsje. Het restaurant op de camping serveert heerlijke traditionele gerechten. Ook kunt u er een lekkere pizza of pannenkoek afhalen om bij uw stacaravan op te eten. 's Avonds is er karaoke, dans en toverkunsten. Gezinnen met kinderen hebben een heerlijke vakantie op deze schitterende camping in de Franse Loire.

« Terug naar nieuwsoverzicht