Portofelice aan de Adriatische kust

dinsdag, 7 oktober 2014

Camping Portofelice is zeer geschikt voor een kindvriendelijke campingvakantie aan de Adriatische kust. De camping is prachtig gelegen in een uitgestrekt pijnbomenbos.

Met kinderen kamperen aan de Adriatische kust in Italië op camping Portofelice! Genieten van een kindvriendelijke campingvakantie in Caorle!

Camping Portofelice beschikt over een prachtig zwembadcomplex waar jong en oud veel waterpret zal beleven. Naast een zwembad met glijbaan en waterval vindt u hier ook een kinderbad en een bubbelbad. Ook kunt u heerlijk ontspannen op het zonneterras. Op loopafstand ligt een zandstrand wat geleidelijk afloopt in de zee. Bij het strand kunt u waterfietsen huren of windsurfles volgen.

Camping Portofelice is van allerlei faciliteiten voorzien voor gezinnen met kinderen! Optimaal kamperen met kids aan de Adriatische kust in Italië!

Op camping Portofelice worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het animatieteam bezorgt u vanaf half mei een onvergetelijke vakantie op de camping. De kinderen kunnen zich vermaken in de miniclub of met de minibootjes en autootjes. 's Avonds voor het slapen gaan is er een minidisco voor de kinderen. Op de prachtig aangelegde sportvelden kunnen jong en oud zich vermaken met onder andere tennis en voetbal.

« Terug naar nieuwsoverzicht