Camping Barricata aan Adriatische kust

vrijdag, 7 november 2014

Camping Barricata is een kindvriendelijke camping aan de Adriatische kust. Een heerlijke camping voor gezinnen die van water, natuur en witte zandstranden houden. Camping Barricata is prachtig gelegen in een uitgestrekt natuurpark.

Genieten met het hele gezin op camping Barricata aan de Adriatische kust! Waterpret op het ruime zandstrand en het prachtige zwembad!

Vanaf camping Barricata heeft u toegang tot een zeer ruim zandstrand aan de Adriatische Zee. Het waterplezier op camping Barricata is helemaal compleet door het prachtige zwembad met waterglijbaan op de camping. Geniet van de fijne wellnesszone en stap in één van de drie kleine hydromassagebaden om te ontspannen. De kinderen kunnen naast veel waterpret ook spelen in de speeltuin.

Heerlijke campingvakantie met de kinderen aan de Adriatische kust! Camping Barricata met uitgebreide faciliteiten voor jong en oud!

Het animatieteam op camping Barricata vermaakt jong en oud. Spelletjes bij het zwembad, danslessen, sporttoernooien, shows en miniclub, niemand hoeft zich te vervelen. Tieners tot 16 jaar kunnen vrienden maken bij de junior club. Bezoek ook het restaurant waar u kunt genieten van heerlijke lokale visgerechten.




« Terug naar nieuwsoverzicht