Camping Les Ranchisses in de Ardeche

vrijdag, 28 november 2014

De kleine en gezellige camping Les Ranchisses is ideaal voor een kampeervakantie met kinderen. De schaduwrijke camping ligt aan de rivier de Ligne en niet ver van de Ardèche.

Samen met de kids kamperen op de kindvriendelijke camping Les Ranchisses in de Ardèche! Camping met uitstekende voorzieningen!

Camping Les Ranchisses heeft een mooi zwembadcomplex waar u samen met de kinderen veel waterplezier kunt beleven. Ook is er een natuurbad op de camping, waar u in het kristalheldere bronwater heerlijk kunt relaxen. In de wellness, voorzien van sauna, hamam, jacuzzi en fitness, kunt u echt even tot rust komen. Het gebruik hiervan is gratis. In het restaurant op de camping kunt u genieten van heerlijke gerechten uit de regio.

Camping Les Ranchisses in de prachtige omgeving van de Ardèche! Heerlijk wandelen of kanoën door de ruige natuur van Frankrijk!

Camping Les Ranchisses ligt midden in een overweldigend landschap, tussen de wijngaarden en pittoreske plaatsjes. De omgeving van de camping is uitstekend geschikt voor mooie wandeltochten door de natuur. Actievelingen kunnen in de omgeving ook kanoën en canyoning door de ruige natuur.




« Terug naar nieuwsoverzicht