Kamperen aan prachtige Lauwersmeer

maandag, 15 december 2014

Ga samen met de kinderen kamperen aan het water op een 5 sterren camping in Friesland en Groningen. Camping Lauwersoog is namelijk prachtig gelegen op de grens van deze twee Noordelijke provincies. Watersporters, fietsers, wandelaars ervaren hier het hele jaar door het mooiste van de twee provincies. Voor jong en oud is een vakantie in het Lauwersmeergebied een bijzondere ervaring.

Kamperen in het prachtige Lauwersmeergebied op de grens van Friesland en Groningen! Genieten van heerlijke vakantie in een schitterende omgeving!

Camping Lauwersoog is erg leuk voor kinderen. Vlakbij het hoofdgebouw is een grote speeltuin met grote speeltoestellen. En als het regent, kunnen de kinderen binnen in het gebouw in de speeltuin spelen. Daar kunnen ze met vriendjes van de camping apenkooi spelen in de indoor speeltuin. Ook buiten kunnen de kinderen lekker avontuurlijk spelen, met water kliederen, bruggen en vlotten bouwen, klimmen, boomhutten maken, kennismaken met verschillende diersoorten en nog veel meer!

Kamperen in tent, caravan of luxe accommodatie op camping Lauwersmeer! Een kindvriendelijke kampeervakantie met leuke activiteiten voor jong en oud!

Op camping Lauwersoog kunt u kamperen op vier soorten kampeerplaatsen. Deze liggen aan het water, tussen het Lauwersmeer en de Waddenzee. Welke plek het precies wordt, hangt af van uw voorkeur voor luxe of basic, groot of klein, privacy of levendig etc. U bepaalt het zelf. Daarnaast staan er bungalows op de camping, waarbij u de keuze heeft tussen een Trekkershut, Strandchalet of Campingcottage.

« Terug naar nieuwsoverzicht