Parc La Clusure in de Belgische Ardennen

donderdag, 8 januari 2015

Camping Parc La Clusure is een ideale familiecamping in het hart van de Belgische Ardennen. De ligging van camping Parc La Clusure is uniek, tussen de toeristische dorpjes St. Hubert en Rochefort in de provincie Luxembourg. De camping ligt in een prachtige vallei aan de oevers van het riviertje de Homme.

Heerlijk kamperen met kinderen op camping Parc La Clusure in de Ardennen! Kindvriendelijke camping in een prachtige omgeving in België!

De kinderen kunnen lekker spelen bij het riviertje wat langst het hele campingterrein loopt. Ook kunnen jong en oud veel waterplezier beleven op de camping in het verwarmd buitenzwembad met kinderbad. Er zijn maar liefst vier speeltuinen op de camping. Het animatieteam biedt in de schoolvakanties een uitgebreid en spectaculair programma aan, zoals shows, themadagen, griezelnachten en zeskamp. In de zomer is er regelmatig een opblaasbare survivalbaan aanwezig. Op camping Parc La Clusure kunnen jong en oud lekker actief bezig zijn.

Samen met de kinderen spannende activiteiten ondernemen in de Belgische Ardennen! Genieten van een kindvriendelijke en actieve campingvakantie!

De omgeving van camping Parc La Clusure is prachtig en zeer geschikt voor het maken van uitstapjes. Een paar aanraders zijn: de grotten van Han-sur-Lesse, het Euro Space Center, de basiliek van St. Hubert en het boekendorp Redu.

« Terug naar nieuwsoverzicht