Camping Strasko op eiland Pag in Kroatie

donderdag, 12 februari 2015

Camping Strasko is prachtig gelegen op het eiland Pag voor de Kroatische kust. De camping ligt direct aan het strand in een schitterende omgeving, één kilometer buiten het stadje Novalja. Het strand is ongeveer twee kilometer lang en uitermate geschikt voor kinderen. Het strand heeft de Blauwe Vlag, wat betekent dat het strand veilig is en het water schoon.

Kamperen met de kinderen op camping Strasko op het eiland Pag in Kroatië! In een schitterende omgeving direct aan een kindvriendelijk strand!

Camping Strasko heeft van alles te bieden voor gezinnen met kinderen. Kinderen kunnen zich op de camping uitstekend vermaken in de speeltuin, op de trampolines en op het luchtkussen. Op de camping kunt u zich sportief vermaken met tennissen, badmintonnen, volleyballen, fitnessen in de fitnessruimte en meedoen aan aerobics. Camping Strasko beschikt over een supermarkt en een bakkerij. Het animatieteam op de camping heeft een aansprekend animatieprogramma voor jong en oud. Op camping Strasko heeft u gratis internettoegang via WiFi.




« Terug naar nieuwsoverzicht